massagepraktijk Sensiviv  

Mijn naam is Vivian Gorissen eigenaresse van massagepraktijk Sensiviv.

Ik ben gediplomeerd Holistisch masseur. Sinds 2014 ben ik in aanraking gekomen met massages, omdat ik graag nog meer wilde weten van het menselijk lichaam en het functioneren er van. Ik besloot daarom gerichte massagestudies te gaan volgen en uit het bedrijfsleven te stappen. Al snel kreeg ik meer vertrouwen en vaardige handen in de diverse massagetechnieken.

Met mijn kennis en ervaring is het mijn passie om ervoor te zorgen dat mijn cliënten zich gehoord voelen en ontspannen de massagetafel verlaten.

Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis en ben gespecialiseerd in voornamelijk schouder-, nek-, en rugklachten, ontspanningsmassages, zwangerschapsmassages en stoelmassages voor thuis en bij bedrijven.

Door wederzijds vertrouwen en je een veilige plek te bieden waar de massage plaatsvindt, is het mijn uitdaging je deze ervaring te laten beleven. Ik werk vanuit mijn gevoel en maak graag gebruik van mijn talenten.

Als iedereen de weg naar de massagetafel weet te vinden wordt de samenleving een stuk ontspannener, rustiger en mooier. Wees lief voor jezelf en gun je lichaam dat relax moment.

 

 

© portretfoto Ester Gebuis fotografie